Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türkiye´ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Okulumuz Şehit Hüseyin Gümüş İmam Hatip Ortaokulunun misyonu,öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip ve gerektiğinde risk almayı bilen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2017-2018 eğitim öğretim yılı LGS il birinciliği. 2018-2019 eğitim öğretim yılı LGS il birinciliği. 2019-2020 eğitim öğretim yılı LGS il birinciliği.

Saatler: 08:20----14:50
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz..
Yabancı Dil: İngilizce-Arapça
Servis Bilgisi: SERVİS VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Başvuru yapan öğrenciler içerisinden kontenjanımız kadarı yukarıdan aşağı sıralanarak not ortalamasına göre alınmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: YOK
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YOK
Sportif Etkinlikler: Basketbol,futbol,futsal,badminton,tekvando,okçuluk,voleybol, hokey, eskrim kurslarımız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: MEVCUT
Proje Çalışmaları: MEVCUT
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: MEVCUT
Kontenjan Bilgileri: TOPLAM 970 ÖĞRENCİ